De què va?

 

absolut_vodka_family_.jpg

El primer i més important motiu per engegar el Siono, va ser (ÉS) aprendre Català. Per tant, agrairé infinitament totes les correccions que os prengueu la molèstia de fer-me. En cap moment seran enteses com a pedanteria, ben al contrari, les trobo d’un ajut inestimable. I per a mi, una forma molt divertida d’aprendre.

El Sionó tenia doncs un motiu però encara necessitava un tema.

Els editors de blocs, escriuen per que “qualsevol” persona els llegeixi i jo (que sóc una persona com qualsevol altre), escric el que en penso del que ells, lliurement, m’han proporcionat. Quan es tracta d’un article en concret, comento als blocs respectius. Aquí parlo de les meves impressions sobre bitàcoles senceres.

Un consell, si os sentiu incòmodes davant la idea de que “qualsevol” jutgi el que publiqueu, os recordo que hi ha eines i filtres per seleccionar o restringir l’accés als usuaris.Si m’obriu la porta de casa i poseu un cartell que hi diu ENTRA I MIRA!! a la sortida jo tindré el mateix dret que vosaltres a generar les meves pròpies opinions i també a publicar-les.

Per la mateixa regla de tres, el Sionó, que té la porta oberta, accepta comentaris a qualsevol de les seves entrades.

I per finalitzar, una advertència. Sóc una USUÀRIA de la Xarxa, de la Blogosfera, de la Catosfera, de la 2.0., dels vostres blocs. No os coneg, no sóc la vostre amiga, no os estimo, no os odio. Tinc present que darrera cada web hi ha una persona digne de respecte i una inversió en temps i un esforç, però NO em faig responsable de la càrrega emotiva que cada un descarregui al seu espai. DEL QUE FEU PÚBLIC, EN PUC OPINAR.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: