Feministes Anónimes.

Feministas Anónimas

La Lydia, la Teresita, la Cursi (aquesta és la que deu haber decorat el bloc) i la María Leticia, tenen un dels pitjors llocs sobre qualsevol temàtica que hagi vist mai a la xarxa. Senyores i senyors, os presento el Feministes Anónimes.

S’autoproclamen “difusores del feminisme” incurrent en la més gran fotesa que he llegit de fa mesos.És un bloc grotesc, en quant a la seva redacció, informació, documentació i ets.

Gaire bé que enllesteixo el post posant l’enllaç al seu bloc i prou, perquè amb una ullada escassa que hi feu, sobren les paraules. De tota manera, os deixo aquí algunes floretes d’aquestes senyores.

“La sociedad ha ido aprendiendo. Por eso ahora ven a las feministas radicales como seres exagerados, excesivos. Pero de no haber sido por ellas, por las radicales, no nos podríamos dar el lujo de ahora ser más cursis y melosas.”

De ser més cursis i meloses? (M’he quedat de pedra) El que òbviament no podrien fer aquestes senyores és votar, tenir un compte corrent al seu nom, estudiar o veure el món a través de cap altre forat que no fora el de la finestra de les seves cuines i ja no diguem tenir opinions i expressar-les públicament en un bloc.

“…aunque sin duda debería no deberían existir las ofensas ni las agresiones al defender las ideas personales. Pero cuando el raciocinio no da para más, se acaban los argumentos y comienza la violencia…”

I això ho diuen les mateixes que publiquen el següent a un post sobre una reunió o quelcom semblant a on suposo que les devien de posar a caldo:

“…ni siquiera pudimos hacer entender a los y las presentes la gran peste que encierran sus cloacas mentales y pseudointelectuales.”

Parlen sobre la confusió existent entre termes com “Masclisme i feminisme” i el que haurien de mirar primer és de no confondre el moviment feminista amb un club social on una petita tropa de immadures es prenen per hobby dir coses com:

“Yo por lo menos, me alegro de que haya mujeres católicas pensantes”

(Al respecte de la web Católicas por el derecho a decidir, que representa el treball seriós i constant d’una associació autònoma de dones llatinoamericanes).

No sóc amiga de les crítiques destructives. A TOTS els blocs, m’agradin més o no, em siguin més o menys útils i sigui o no partidària de la seva temàtica, sempre procuro trobar-hi allò que tenen de bo, però d’aquest, tan sols se m’acut la possibilitat de que que les editores, fossin adolescents, (la seva forma d’escriure em resulta massa sospitosa). Això ens portaria a un anàlisi (a l’estudi en temps real) de com unes adolescents criades en una nova societat mexicana de consum i freturosa de valors, s’acosten per primer cop a un dels grans moviments socials d’aquests últims segles. Aquest seria l’únic punt positiu del bloc, que com a ratetes de laboratori no tindrien preu tot i el patètic espectacle que donen.

Per si a algú l’hi està entrant el pànic i es fa preguntes del tipus “Mare de Déu Senyor!! A on anirem a parar?” li recomano que llegeixi el post anterior sobre els blocs d’uns estudiants de l’UIC, per a que vegi que encara hi ha esperança i que no tot està perdut.

Anuncis
Arxivat a Blocs. 4 Comments »

4 Respostes to “Feministes Anónimes.”

 1. jaumeduran Says:

  Tinc curiositat per veure què et diuen…

 2. siono Says:

  I jo. Però t’ho pots imaginar…

  Com que no hi ha pingback aquest cop perquè elles están a Blogspot, els hi escriuré un mail així que pugui. Abans havía de taduir el post.

 3. Feministas Anónimas « Siono Says:

  […] Ver entrada original y comentarios. […]

 4. Marranades Says:

  […] bloc, t’aportarà més o menys comentaris però als Stats, el nombre de visites es dispara. El Feministes Anònimes, té un sol comentari d’en Jaume Duran però després d’una aturada de més de tres […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: