Darkreloaded

borrass.jpg

Recordeu aquesta noticia?

El Mundo

El “principal sospitós” era el Borr@ss de Darketernal. Per el que veieu en el vídeo, a l’ home l’haurien de donar un Novel com a mínim per la invenció dels servidors FTP, els CD de 8 giga, i els TEU (Todo En Uno) que no deuen tenir a veure amb els AIO (All In One) de tota la vida i per haver aconseguit que les descàrregues les fessin exclusivament clients de Microsoft. I no tan sols clients potencials, ja que per reunir els 80 milions € en perdues, habíen de estar ja a la porta de la botiga amb els diners a la maneta i ser captats per ell, “el més gran pirata d’ Espanya” … apa que es van quedar descansats.

El que va passar després de les detencions, és que l’home (o algú del seu entorn) va obrir la pàgina ayudaborrass i evident i lògicament acollonit (jo ho estaria), en Borr@ss demanava ajudes econòmiques per costejar els advocats que necessitaria, recordant que tot ho había fet per amor a l’art i que ara era l’hora de tornar el favor. Es veu que el van ajudar perquè poc després apareixia un post d’ell dient que ja havia pagat el primer plaç i que podien deixar de fer donacions.

Informació sobre el que ha passat aquest weblog, la veritat és que no en dona gaire. Una dada interessant és que no va ser l’ESGAE la que va aixecar la llebre com tot crist pensava, si no Microsoft.

Per sort, el periple del Borr@ss, acaba amb l’obertura de la pàgina Darkreloaded.com.net.org (Sí, ha comprat tots els dominis així que podeu posar el que vulgueu que arribareu igual) a la que desitgem més sort que la que va tenir la malaurada Darketernal.

L’home ha estat de compres per l’alemanya Key-Systems i la holandesa Leaseweb, que segurament i malgrat que es regeixen per les normes europees contra pirateria, no tremolaran davant de la policia espanyola, ni l’ESGAE, ni de cap que els hi vingui reclamant en busca d’informació sobre els seus clients.

Per si les mosques, el nom del propietari de Darkreloaded és Albert Wesker, amb domicili a Racond City 33 (Suposo que volia dir Racoon City), NY. Així que deu tenir de veïns a tots els zombis de Resident Evil.

Dic jo, que si és el millor pirata d’Espanya tant com l’acusen, no ha pagat amb tarja de crèdit, el nom de la nova web no el relaciona amb l’anterior (Darketernal i Darkreloaded no s’assemblen en res!!), no es connecta si no és amb proxy i no deixa cap altre rastre… o potser no és tan pirata, potser l’hi falta mala llet, potser és cert que tan sols és algú que somiava ser Robin Hood.
Bona Sort!

Anuncis
Arxivat a Blocs. 1 Comment »

Una resposta to “Darkreloaded”

  1. Darkreloaded « Siono Says:

    […] Ver entrada original y comentarios.  […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: