Kid Nation

Un nou reality als Estats Units. Per el que he llegit a la web del programa, han enganxat a 40 criatures d’entre 8 i mig i 15 anys i les han deixat anar a un poble fantasma mexicà.Segons les lleis vigents a Mèxic, el que aquí (i als propis Estats Units) entenem com a explotació infantil, allà és totalment legal. Per el que ni la cadena de televisió CBS ni els pares, no han infringit cap llei. Per tant, tot indica que s’emetrà durant aquest mes perquè no crec que trobin cap jutge disposat a segrestar l’emissió.

El premi per al guanyador és de 5.000 USD.

La polèmica està servida, encara que com el programa ja està gravat i maquetat, no hi ha forma d’evitar-lo.

He llegit el comentari d’un tio que deia el següent:

<<No creo que este sea un tema por el cual criticar a los USA y si a los descerebradísimos padres de estos pobres niños. Me parece vergonzoso que se explote de esta manera a la infancia y los que critican a los estadounidenses por este tema se equivocan: No me extrañará que una vez al aire comiencen las críticas y las denuncias.De hecho, 50 idiotas de una población de 200 millones de habitantes no me parece que sea una muestra lo suficientemente significativa para afirmar que todos los padres americanos sean unos perturbados…. No demonicen a los americanos, que aquí tambien hay muy buena gente.>>

I sense ànims de demonitzar ningú, és cert que 50 entre 200 milions, no sembla un segment de població a tenir en compte … però … 40 nens sumen 80 progenitors i un nombre indeterminat de familiars més o menys directes. Un programa d’aquestes dimensions, requereix que hi hagi un nombrós equip de professionals al darrera que es prestin a col·laborar. M’agradaria veure quanta gent es va presentar als càstings. Estaré pendent del share del programa i quan el tingui, veurem el nombre de seguidors i adeptes que tindrà.

Crec que el segment de població a tenir en compte després que el programa s’hagi emès, serà sens dubte molt significatiu del estat de salut mental de la societat americana.

Just en aquest punt haig d’afegir que crec que aquí seria un èxit. Encara que tan sols sigui perquè de la tele ens ho empassem tot o per la més pura curiositat morbosa.

Kid Nation

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: